Harta rutiera Spania live webcam Madrid

Google Maps: Madrid, Madrid, Spania
Situata in sud-vestul Europei, Spania se invecineaza cu Portugalia, Franta si Andorra si detine si doua arhipelaguri - Insulele Baleare - Marea Mediterana si Insulele Canare - Oceanul Atlantic. Capitala Spaniei este orasul Madrid.

Harta rutiera - Harta politica SpaniaPeste 50 de milioane de turişti anual aleg să viziteze Spania, destinaţie care este pe locul doi în lume din punct de vedere al locaţiilor incluse pe lista Patrimoniului Mondial al UNESCO, cele mai importante oraşe din Spania din acest punct de vedere fiind Barcelona, Madrid, Toledo, Segovia, Salamanca, Sevillia, Granada, Córdoba, Málaga și Avila.

Una din principalele strazi ale Madridului ce nu trebuie ratata daca vizitati capitala Spaniei, Gran Via, strabate una dintre cele mai importante zone comerciale ale orașului, fiind construita intre anii 1904 si 1929 pentru a conecta Calle de Alcalá cu Plaza de España.

De-a lungul acesteia se desfasoara un numar mare de hoteluri și teatre de cinema, dar ceea ce face speciala aceasta strada este arhitectura cladirilor impozante care se inalta aici, cea mai faimoasa fiind Edificio Metrópolis, construita între anii 1907 și 1911.

Webcam Live Madrid
panoramic view over the Calle Gran Vía, the shopping heart of Madrid.Play Video Live

daca doriti sa adaugati/eliminati o camera web pe/de pe site contactati-ne

Name

Email *

Message *