Piatra Neamt live webcam partia Cozla

Google Maps: Neamt, Romania
Partiile de schi Cozla, una dintre principalele atractii ale orasului Piatra Neamt, au fost deschise publicului la finalul anului 2009 - Cozla 1 si in sezonul de ski 2011-2012 noua partie Cozla 2. Partiile sunt dotate cu instalatii de zapada artificiala si cu instalatie pentru nocturna, o alta atractie aflata pe dealul Cozla fiind partia de tubbing.

Webcam Live Piatra Neamt Neamt

camera web online cu vedere la partia Cozla www.webcamromania.roWebcam Live Neamt - Romania:

Ceahlau (Cabana Dochia) - Piatra Neamt - Roman


Tarife pârtia de ski Cozla pentru sezonul 2018-2019

Abonament de luni-vineri cu urcări nelimitate 200 lei
Skipass de o zi 100 lei
Skipass pentru jumătate de zi 60 lei
1 urcare cu telescaunul 8 lei
Copiii până în 14 ani au reducere 50%, cei care achiziționează abonamente sau skipass pentru întreaga zi beneficiază de un acces gratuit la Baia Comunală.

Partia Cozla 1 de nivel greu, are o inclinare medie de 27%, lungimea partiei este de 965 m, schiorii plecand de la altitudinea de 647 m si ajungand jos la 387 metri, difereta de nivel fiind de 325 m.

Partia Cozla 2 este destinata incepatorilor, lungimea partiei Cozla 2 este de 2.300 m, partia pleaca de la aceiasi altitudine de 647 m, avand o diferenta de nivel de 260 m.

Accesul la partii se poate face cu telegondola care pleaca de la Gara Piatra Neamt, distanta parcursa in cca 8 minute, cu telescaunul care pleaca din cartierul Darmanesti - telescaunul poate deservi la urcare 826 persoane in decursul unei ore si functioneaza de luni pana duminica sau cu autoturismul, din strada Stefan cel Mare, se urca pe langa Parcul Zoo, pe langa Colibele Haiducilor, pana la Platoul Gospodinelor. Pana aici drumul este pietruit si practicabil in orice perioada a anului cu orice tip de autoturism, pe platoul Gospodinelor exista parcare - pana sus, la punctul de plecare accesul este posibil doar cu autoturism de teren (echipat cu lanturi pe timp de iarna).

daca doriti sa adaugati/eliminati o camera web pe/de pe site contactati-ne

Name

Email *

Message *