Canale TV online locale si regionale Romania live

Google Maps: Romania
Televiziuni locale judetul Arad

Televiziunea Arad - post de televiziune al municipiulu si judetului Arad cu emisie 24/7 ce include in grila de programe stiri, emisiuni de actualitate, divertisment, cultura, religie şi educaţie.

Contact - Arad, str. M. Eminescu nr. 15, et. 4 (Universitatea de Vest Vasile Goldiș), telefon 0357 808886.

TV Arad Live


Televiziuni locale judetul Arges

Absolut TV Pitesti - canal de televiziune generalista a judetului Arges.

Contact - Pitesti, Bulevardul Republicii 137, Telefon: 0348 880 006.

Absolut TV Live


Curier TV Pitesti post de televiziune local al municipiului Pitesti si judetului Arges, infiintat in anul 2011, face parte din trustul de presa "Curierul Zilei". Cele mai apreciate emisiuni Curier TV sunt "Marilena Baraţă în direct", "Info Curier", "Omul sfinţeşte locul" si "Medicul de serviciu".

Contact - Pitesti, Str. Capitan Cutui nr. 2, tel. 0348 440441 , 0348 440442.

Muscel TV - primul post de televiziune cu profil generalist din municipiul Câmpulung, a fost lansat în anul 1996 şi emite 24/7 fiind recepţionat în reţeaua AKTA în judeţele Argeş, Dâmboviţa şi Olt, de asemenea programele postului pot fi vizionate şi online.

Contact - Câmpulung-Muscel, Str. Negru Vodă Nr. 164, Casa de Cultură a Sindicatelor, etaj 2, telefon 0348 525525.

Muscel TV Live


Televiziuni locale judetul Bistrita-Nasaud

Sângeorz TV, televiziunea locală cu caracter generalist ce şi-a început activitatea în 20 decembrie 2010, se adresează unui public larg cu emisie non-stop si un program ce include: ştiri, interviuri, emisiuni, talk-show-uri şi emisiuni de divertisment, fără preluări şi fără videotext.

Contact - Sângeorz-Băi, Strada Trandafirilor 15B, telefon 0263 371444.

Sangeorz TV Live


TV Bistriţa - unul dintre primele posturi de televiziune al municipiului Bistrita, infiintat in anul 2006 de catre jurnalista Mihaela Viluta Bratfalean.

Contact - Bistrita, Calea Moldovei, nr.1, sc.B, et.10, ap.79, telefon 0263 231489.

TV Bistrita Live


Televiziuni locale judetul Botosani

Somax TV, post de televiziune local al municipiului si judetului Botosani, se afla în proprietatea lui Victor Mihalachi, patronul Victor Construct.

Contact - Botosani, strada 1 Decembrie nr. 58, Telefon: 0331 101314.

Somax TV Live


Rapsodia TV, post de televiziune ce se adreseaza publicului iubitor de folclor, difuzeaza muzica populara de calitate.

Contact - Botosani, Strada Mihail Kogalniceanu nr 37, Telefon: 0749 030612.

Rapsodia TV Live


Televiziuni locale judetul Brasov

Nova TV, televiziune locala a municipiului si judetului Brasov, face parte din trustul Nova Press si prezinta o gama larga de emisiuni, campanii publicitare, promotii si spoturi publicitare.

Contact - Brasov, strada Republicii 62, telefon 0368 446045.

Nova TV Brasov Live


Brasov TV, noua televiziune a municipiului si judetului Brasov la care au aderat majoritatea realizatorilor televiziunii MIX TV, isi propune sa difuzeze stiri, reportaje, imagini si emisiuni dedicate tuturor brasovenilor.

Contact - Brasovul Tau SRL, Săcele, Str. Horia nr.4, Telefon: 0368 005829.

Brasov TV Live


Televiziuni locale judetul Buzau

TV Sud-Est (TVSE), post de televiziune al municipiului si judetului Buzau, cu arie de acoperire cuprinzand Bucuresti si judetelele Buzau, Brăila, Călăraşi, Constanţa, Ilfov, Ialomiţa, Galaţi, Prahova Tulcea şi Vrancea, poate fi receptionat prin intermediul retelelor prin cablu oferita de UPC, in plus, incepand cu 2013, emisia poate fi receptionata si prin satelit, de asemenea, streaming online pe internet.

Contact - Buzau, Piata Dacia, telefon: 0338 566666.

TV Sud Est Live


TV Buzău, post de televiziune local al municipiului si judetului Buzău, poate fi receptionat prin intermediul retelelor de cablu RDS-RCS, UPC, Telekom si AKTA, de asemenea, streaming online pe internet.

Contact: Buzau, Strada Mesteacănului, telefon: 0338 401695.

TV Buzau Live


Campus TV, post de televiziune local al municipiului si judetului Buzau difuzeaza ştiri şi emisiuni pe teme de administraţie, social, educaţie, sănătate, economie, politică şi sport, de asemenea, filme artistice şi documentare.

Contact - Buzău, Strada Pietroasele, Bloc D3 etaj 1, telefon 0238 720026.

Campus TV Live


Televiziuni locale judetul Caras-Severin

Milos TV Resita, canal de televiziune al fratilor Milos, transmite muzica populara non-stop.

Contact - Telefon: Marian Miloș 0747 867994.

Milos TV Live
Banat TV, parte a trustului Banat Media, cu acoperire in judetele Caras-Severin si Timis, are o grila de programe diversificata ce include stiri locale, culturale, talk-show-uri si muzica de toate genurile.

Contact - Resita , str. Sarmisegetuza, bl. B7, Telefon: 0355 401217.

Banat TV Live


Televiziuni locale judetul Cluj

TVR Cluj - primul studio teritorial al Televiziunii Române, care a început să emită din 3 ianuarie 1990. Staţia acoperă 11 judeţe din Transilvania, realizează emisiuni pentru programul regional, precum şi producţii pentru alte canale ale TVR. Grila TVR Cluj include emisiuni de ştiri, social-economice, culturale, de muzică, divertisment actualitate sportivă etc.

TVR Cluj Live


Televiziuni locale judetul Constanta

Lansata in anul 2007, prima televiziune locală din Medgidia, TV Alpha Media, a reusit sub conducerea unuia dintre cei mai apreciati jurnalisti din zona Dobrogei, Mioara Girba Tutu, sa ofere timp de 9 ani programe de calitate telespectatorilor din Medgidia.

Principala emisiune de stiri a zilei aduce publicului informaţii de ultimă oră de la cele mai importante evenimente petrecute în comunitate dar şi informaţii de interes general. Talk-show-urile politice, sociale sau culturale, emisiunile de investigatii, istorie, religie, sport si divertisment si transmisiunile in direct de la evenimentele locale importante, completeaza o grila de programe complexa si echilibrata, aflata sub sloganul "Mai intai adevarul!".

Alpha Media TV Live


Fondat ca post regional in anul 2007, cu sediul in municipiul Constanta, Neptun TV este in prezent un post national cu larga acoperire, in principiu generalist cu program de 24 de ore, plănuind să se transforme în televiziune de ştiri.

Neptun TV Live


Media TV- post de televiziune local cu sediul in Medgidia, poate fi receptionat in reteaua RCS-RDS a judetului Constanta, pe frecventa 434 Mhz Digital, de asemenea, emisiunile Media TV pot fi urmarite online pe internet.

Contact - Medgidia, Bulevardul Decebal nr 33, telefon 0241 820700.

Media TV Live


Litoral TV - televiziunea locală cu sediul in Navodari, transformat in post regional incepand cu anul 2014, cu acoperire in județele Constanța, Tulcea și Ialomița si emisie 24/7, intenționează să deschidă studiouri locale care să deservească județele Ialomița și Tulcea, pentru care vor realiza jurnale locale și câte un talk-show.

Contact - Navodari, str. Sănătății nr 33, Năvodari, Telefon: 0241 760306.

Litoral TV Live


Antena 1 Constanta - statia locala a televiziunii Antena 1, parte a trustului Intact, ce prezinta stiri, emisiuni, reportaje si noutati din judetul Constanta, de asemenea, preluari ale postului Antena 1.

Contact - Constanta, strada Pescarilor nr. 1, bloc PA 7, parter, telefon 0241 699911.

Antena 1 Constanta


Televiziuni locale judetul Dambovita

Columna TV, post lansat în anul 2006 sub vechea denumire de TELE7ABC, se afla situată în prezent in topul televiziunilor locale și regionale la nivel național, cu emisie 24/7 si un program diversificat ce include muzica, transmisii live, emisiuni informative, cultural-educative, dezbateri, emisiuni tematice, interviuri și reportaje.

Contact - Targoviste, Bulevardul Libertății, bloc C5, et.3, ap 3, Telefon: 0728 403228.

Columna TV Live


Traditii TV - post de televiziune dedicat folclorului, face parte alaturi de Columna TV, din compania COLUMNA FILM STUDIO S.R.L avand sediul in municipiul Targoviste. Televiziunea Traditii TV poate fi urmarita prin satelit, prin intermediul societatilor de cablu, de asemenea online prin internet.

Traditii TV Live


Partener TV, post de televiziune local al judetului Dambovita, lansat ca un post de info-business dedicat mediului de afaceri de afaceri din Romania, in prezent cu sediul in Targoviste, se prezinta ca un canal dedicat stirilor si informatiilor de interes local, cu emisie live pe internet.

Contact - Targoviste, Bulevardul Unirii 34, Telefon: 0763 606 085.

Partener TV Live


Televiziuni locale judetul Dolj

TVR Craiova - a început să emită la 1 decembrie 1998 şi acoperă judeţele Mehedinţi, Gorj, Dolj, Olt, Vâlcea, Argeş şi Teleorman. Grila TVR Craiova este una generalistă si include ştiri, filme documentare, talk-show-uri sociale, emisiuni de divertisment, de cultură, pentru copii şi tineret, competiţii sportive etc.

TVR Craiova Live


Televiziuni locale judetul Galati

Vox TV Regional, canal de televiziune regional comercial cu sediul in Galati, emite în județele Brăila, Vrancea si Galați. Lansat in anul 2009, de compania Deltarom S.A., ca un post de televiziune local, emițând doar în Galați, din septembrie 2013 a devenit un post de televiziune regional.

Vox TV Live


Televiziuni locale judetul Gorj

Nortel SAT TV Targu Jiu (N-SAT TV), televiziune locala infiintata in anul 2012, poate fi receptionata in prezent pe intreg teritoriul judetului Gorj prin intermediul retelelor de televiziune prin cablu, de asemenea, online pe internet.

Contact - Târgu Jiu, str. Calea București, nr. 71B, Tel: 0353 568913.

N-SAT TV Live


TV Sud, televiziune regionala cu sediul in municipiul Targu Jiu, se adresează locuitorilor regiunii Olteniei, indeosebi celor din județul Gorj, si este distribuit prin rețelele de telecomunicații terestre de cablu din Oltenia, de asemenea, programele TV Sud pot fi urmarite online, streaming live pe internet.

Contact - Targu Jiu, Str Alexandru Vlahuta, Bl. 1, Sc. 1, parter , Tel: 0253 222411.

TV Sud Live


Televiziuni locale judetul Hunedoara

Info HD, televiziune locala a municipiului Deva si judetului Hunedoara, se adreseaza telespectatorilor cu emisiuni informative, "Jurnal Info HD" si "Actualitatea Hunedoreana", grila de programe fiind completata cu emisiuni de divertisment, culturale, religioase si sportive.

Contact - Deva, Bulevardul 1 Decembrie nr. 23, Telefon: 0756 138945.

Info HD Live


Lansata in anul 2011, televiziunea Kapital TV este in prezent liderul televiziunilor din judetul Hunedoara si emite 24/7 atat prin cablu cat si online continut relevant si de calitate. Kapital TV ofera o grila diversa de programe, productii locale, stiri, talk show-uri, emisiuni interactive si educationale, documentare etc.

Contact - Petroșani, Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 122, telefon: 0254 544100.

Kapital TV Live


Televiziuni locale judetul Iasi


Tele Moldova Iasi - televiziune regionala cu acoperire in judetele Iasi, Bacau, Neamt, Suceava, Botosani, Vaslui, Vrancea, Galati, Buzau, Braila, Covasna, Harghita, Tulcea si Constanta.

Contact - Iasi, Strada Grigore Ghica Voda, nr 14, Telefon: 0744 648919.

Tele Moldova LiveActualitatea TV Pascani - post de televiziune local cu acoperire in orașele Pașcani, Târgu Frumos și în comunele limitrofe, de asemenea, streaming live pe internet.

Contact - Pascani, Str.Moldovei nr.13, etaj 1, Telefon: 0372 875443.

Actualitatea TV Live


Apollonia TV, televiziunea Universităţii “Apollonia” din Iaşi, este axata pe stiri, emisiuni interactive, de divertisment, cultura, reportaje si informatii de ultima ora.

Contact : Iasi, Bulevardul Stefan Cel Mare si Sfant nr 2, Telefon : 0332 882578.

Apollonia TV Live


TVR Iasi - studioul teritorial Iaşi al Societăţii Române de Televiziune oferă telespectatorilor săi emisiuni care reflectă viaţa comunităţilor din regiunea Nord-Est a României. Programele studioului TVR Iaşi sunt transmise în cele opt judeţe ale Moldovei pe canalul TVR Iaşi regional: Suceava, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Vaslui, Bacău, Galaţi, Vrancea.

TVR Iasi Live


Televiziuni locale si regionale judetul Ilfov - Bucuresti

6TV, televiziune generalista lansata in anul 2011, poate fi receptionata prin intermediul RCS-RDS digital, Telekom , UPC şi INES- IPTV, de asemenea transmite online pe internet.

Contact - Bucuresti, strada Anibal Theohari 1 Telefon: 031 4379912, 031 4379910.

6TV Bucuresti Live


Noul post de televiziune dedicat capitalei, București TV, face parte din trustul de presă Mixmontan alături de televiziunea națională de turism Travel Mix, televiziunea regională VPTV și postul de radio Best FM.

Contact - Bucuresti, Casa Presei Libere, corp D, et.8, telefon 031 6201212.

Bucuresti TV Live


Televiziunea IDA TV, cu tematică arhitectură şi design, emite în Bucureşti şi localitatea Voluntari din judeţul Ilfov, programele fiind producţie proprie (30%) şi programe audiovizuale ale altor producători (70%).

Contact - Bucuresti, Str. Argentina, nr. 43, telefon 0722 655077.

IDA TV Live


Inedit TV Bucuresti - televiziune de folclor infiintata de interpretul de muzica populara Marin Cornea.

Contact - Bucuresti, B-dul Metalurgiei, nr. 12-18, et 1, Mall Grand Arena Berceni, telefon: 0760 286661.

Inedit TV Live


TVH, televiziune detinuta de Mass Media Romania de Maine, ofera o grila diversa de programe inclusiv filme si seriale romanesti, filme internationale si productii nationale precum stiri, programe de fictiune si show-uri de divertisment.

Contact - Bucuresti, Soseaua Berceni nr 24, telefon: 021 3344950.

TVH Live


TV City - prima televiziune românească ce oferă informații utilitare dar și despre evenimentele culturale din București, apartine societății Digital Infochannel SRL, si a inceput sa emita in anul 2014, grila de programe include de asemenea reportaje/interviuri de interes pentru bucureşteni.

TV City se află în grila de programe a RCS-RDS, UPC, Telekom si NEXTGEN, de asemenea, poate fi urmarit pe internet prin intermediul platformei seenow.

TV City Live


Televiziuni locale judetul Maramures

Orizont TV, televiziunea care si-a inceput emisia intr-un orașel de 11.000 de locuitori a ajuns in prezent să fie prezentă în București și 550 de localități din 22 de județe fiind preluată de rețele importante de cablu din România precum: UPC, NextGen, Lidas si Multimedia Network, perspectiva fiind ca până la jumătatea anului 2017 să devină televiziune națională.

Contact - Casa de Cultura Targu Lapus, telefon 0747 847946.

Orizont TV Live


TV Sighet, post de televiziune local al judetului Maramures, este receptionat prin retelele de cablu din Maramuresul Istoric, in mai mult de 50 de localitati, dar si in eter pe Canalul 46. TV Sighet poate fi urmarit si in Baia Mare, in reteaua RCS & RDS, de asemenea live pe internet.

Contact - Sighetu Marmatiei, str. Xenopol nr 46, telefon 0262 312745.

TV Sighet Live


Televiziuni locale judetul Mehedinti

Postul de televiziune local, Datina TV, cu sediul in Drobeta Turnu Severin, apartine trustului de presă condus de jurnalistul George Bureţea.

Contact - Drobeta Turnu Severin, str. Tabla Buţii nr. 74A, Telefon: 0252 311995.

Datina TV Live


Televiziuni locale judetul Mures

Postul de televiziune locală Gliga TV Reghin se transforma în post regional de televiziune cu numele Ardeal TV si cu acoperire în județele Mureş, Harghita, Sibiu, Cluj şi Bistriţa.

Contact - Reghin , strada Şcolii nr. 14-16, telefon: 0265 513031.

Ardeal TV Reghin Live


TVR Targu-Mureş - emite din 6 mai 2008, programele produse şi difuzate adresandu-se telespectatorilor din centrul Transilvaniei. Peste 40% din emisiuni sunt destinate comunităţii maghiare, fiind subtitrate şi în limba română. Grila TVR Targu Mures include emisiuni informative în limba română şi maghiară, reportaje, anchete, talk-show-uri, muzică, divertisment, emisiuni sociale, economice, de sănătate, mediu, culturale etc.

TVR Targu Mures Live


Televiziuni locale judetul Neamt

1 TV , EST TV , Neamt TV Live , TVM , TVN

Televiziuni locale judetul Prahova

Valea Prahovei TV (VPTV) - televiziune regionala de tip generalist, aparţine trustului de presă Mix Montan, trust ce deţine şi televiziunea naţională de turism Travel Mix, si include jurnale de ştiri, reportaje, talk-show-uri, divertisment, muzică, filme documentare şi programe pentru copii.

VPTV cu sediul in Ploiesti emite 24/7 şi este distribuită prin cablu TV, de asemenea, poate fi urmarite online pe internet.

Valea Prahovei TV Live


Ploiesti TV, post local de știri al județului Prahova, oferă o serie de grupaje de știri, emisiuni și talk-show-uri concentrate pe diferite teme și domenii de interes public. Ploiesti TV este distribuit in toate orasele judetului Prahova si in localitatile mari, prin retelele de cablu, de asemenea poate fi urmarit online pe internet.

Contact - Ploiesti, Strada Mihai Eminescu nr. 7, Telefon 0344 080 939, 0374 906 224.

Ploiesti TV Live


Televiziuni locale judetul Satu Mare

Informatia TV, post de televiziune local al municipiului si judetului Satu Mare, difuzeaza emisiuni în limba maghiară şi germană, stiri din Satu Mare, reportaje, interviuri si mese rotunde.

Contact - Satu Mare, str. Mircea cel Bătrân nr. 15, Telefon: 0261 767300.

iTV Live


Nord Vest TV, televiziune locala a judetului Satu Mare cu profil generalist, este distribuită de reţelele RCS-RDS, Akta, Pacris, NextGen si acoperă judeţele Satu Mare, Sălaj, o parte din Maramureş şi Cluj.

Contact - Satu Mare, str.Transilvaniei nr. 3, Telefon: 0361 407733.

Nord Vest Live


Televiziuni locale judetul Sibiu

TV Sibiu, post de televiziune local al municipiului si judetului Sibiu, poate fi receptionat, in pachetul de baza analogic al distribuitorului de servicii de televiziune prin cablu Telekom si in pachetul de baza digital al distribuitorului NEXTGEN, de asemenea, televiziunea ofera streaming live prin internet

Contact - Sibiu, Str. Nicolae Teclu, Nr.13-15, Telefon: 0269.232.999

TV Sibiu Live


Televiziuni locale judetul Suceava

Televiziuni locale, canale TV online judetul Suceava:

Bucovina TV, televiziune regională cu acoperire în județele Suceava și Botoșani, se prezinta cu o grila de programe diversificată ce include talk show-uri politice, economice, culturale, sociale, medicale, sportive, educaţionale, ştiri locale și emisiuni de promovare a valorilor cultural-tradiţionale. Contact: Suceava, Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 10, 0230 516 009.

Bucovina TV Live


Intermedia TV, prima televiziune locala din Suceava care si-a inceput emisia sub sigla"Agapia", apoi "STV" urmata de "Antena1 Suceava" ca studio teritorial al trustului Intact, incepand cu 2007 si pana in prezent devine "Intermedia" avand licenta proprie de emisie. Contact: Suceava, B-dul G. Enescu, nr.1, bl.T8, ap.31-32, 720196, Tel: 0731 341 193.

Intermedia TV Live


Cromtel TV, canal de televiziune local din regiunea Bucovina, apartine operatorului de cablu, cu acelasi nume, al municipiului Radauti si emite de asemenea live pe internet. Contact: Radauti, Piata Unirii 16, Tel: 0720 533 711

Cromtel TV Live


NEst TV Channel, cea mai nouă televiziune locală din municipiul Suceava, se regăsește în grila digitală a UPC România, de asemenea emite live pe internet si se adreseaza sucevenilor prin prezentarea de informații, analize și știri obiective, apropiindu-si cei mai cunoscuți analiști politici din județul Suceava.

Contact: Suceava, B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 15, etaj 2, cam.4,5 și 7, Tel: 0757 419248.

NEST TV Live


Televiziuni locale judetul Timis

TEN TV, post de televiziune local al municipiului Lugoj, cu 24 de ore de emisie, din care o parte sub forma de videotext, se adreseaza tuturor categoriilor de telespectatori cuprinzând emisiuni de interes social, economic, cultural şi de divertisment.

Contact - Str Timisoarei Nr.129, telefon: 0256 355103.

Ten TV Lugoj Live


Statia teritoriala a Televiziunii Romane, TVR Timişoara, acoperă partea de vest a ţării (judeţele Timiş, Arad, Caraş-Severin şi Hunedoara), precum şi comunităţile româneşti situate în Voivodina (Serbia) şi zona de SE a Ungariei. TVR Timişoara emite zilnic pe canalul regional, între orele 17.00-22.00, cu reluarea programului dimineaţa, între orele 07.00-13.00.

TVR Timişoara transmite în direct pentru canalele naţionale TVR 2 şi TVR 3 cele mai importante competiţii sportive din zonă, turnee naţionale de tenis, baschet, liga naţională de rugby.

TVR Timisoara Live

daca doriti sa adaugati/eliminati o camera web pe/de pe site contactati-ne

Name

Email *

Message *