-->

Sunny Beach live webcam litoral Bulgaria

Harta statiunilor litoral Bulgaria

Litoralul bulgaresc al Marii Negre presarat de aproximativ 30 de statiuni, inclusiv balneologice in care se utilizeaza ape minerale si namoluri terapeutice, puternic afectat de influentele occidentale care si-au lasat o amprenta vizibila asupra organizarii si activitatilor turistice din Bulgaria, s-a dezvoltat mult mai repede decat in Romania, calitatea serviciilor fiind in general net superioara.

Albena, Nisipurile de Aur, Sunny Beach si Sf. Constantin si Elena sunt foarte populare si in randul turistilor romani.

Nisipurile de Aur – Golden Sands, cea mai populara statiune de pe litoralul bulgaresc, se afla situata la 323 km de municipiul Bucuresti si la 91 km de Vama Veche, pe teritoriul parcului national "Nisipurile de Aur". "Nisipurile de Aur" este traducerea din limba bulgara a "Zlatni Piasaci" (Златни пясъци).

Varna, capitala estivala a Bulgariei, este situata in golful cu acelasi nume, Gradina Marii care include un amfiteatru, un observator astronomic si un planetariu, un mic rau pe care se fac plimbari cu barca, gradina zoologica, plaja, si Delfinariul fiind principalele atractii ale statiunii.

Statiunea Nessebar detine doua plaje principale: cea care uneste la nord orasul cu statiunea Sunny Beach si cea din sudul orasului, la mijloc fiind situata peninsula pe care se afla orasul vechi (inclus in Patrimoniul Mondial al UNESCO).

Burgas - oras port situat pe coasta Marii Negre, zona din jurul orasului fiind foarte apreciata pentru plajele sale, in special de amatorii de surfing sau scuba diving.

Webcam Live Litoral Marea Neagra - Bulgaria
Tsarevo - Sozopol - Kiten - Sunny Beach




Situata la 167 km de Vama Veche, statiunea Obzor detine una dintre cele mai lungi plaje ale Marii Negre de pe litoralul bulgaresc, aproximativ 8 km lungime fiind si acoperita de un nisip foarte fin, asemanator cu cel al statiunii Mamaia.

daca doriti sa adaugati/eliminati o camera web pe/de pe site contactati-ne

Name

Email *

Message *