Wyll TV Ploiesti

Google Maps: Ploiești, România
După 17 ani de emisie, televiziunea Wyl TV, controlată de fostul deputat William Brânză, s-a închis, Societatea Perfect Clever Solution SRL care detine postul de televiziune Wyl TV si postul de radio regional Wyl FM a solicitat CNA retagerea licentei deoarece aceasta nu mai poate sustine financiar postul TV.

TV online Prahova:

Valea Prahovei TV (VPTV) - televiziune regionala de tip generalist, aparţine trustului de presă Mix Montan, trust ce deţine şi televiziunea naţională de turism Travel Mix, si include jurnale de ştiri, reportaje, talk-show-uri, divertisment, muzică, filme documentare şi programe pentru copii.

VPTV cu sediul in Ploiesti emite 24/7 şi este distribuită prin cablu TV, de asemenea, poate fi urmarite online pe internet.

Valea Prahovei TV Live


Ploiesti TV, post local de știri al județului Prahova, oferă o serie de grupaje de știri, emisiuni și talk-show-uri concentrate pe diferite teme și domenii de interes public. Ploiesti TV este distribuit in toate orasele judetului Prahova si in localitatile mari, prin retelele de cablu, de asemenea poate fi urmarit online pe internet.

Contact - Ploiesti, Strada Mihai Eminescu nr. 7, Telefon 0344 080 939, 0374 906 224.

Ploiesti TV Live

daca doriti sa adaugati/eliminati o camera web pe/de pe site contactati-ne

Name

Email *

Message *