Lighthouse Golf & Spa Hotel Balcic

Google Maps: Balcic, Bulgaria
Balcic (Balchik), supranumit Orasul Alb datorita versantilor de calcar, una dintre atractiile Bulgariei de la tarmul Marii Negre, este situat la 42 km de Varna si la circa 60 km de Vama Veche.

Principalul obiectiv turistic al statiunii este Castelul din Balcic, resedinta de vara preferata a Reginei Maria, castel inconjurat de o faimoasa gradina botanica unicat in Europa, celebra in special datorita numeroaselor specii de cactusi.

Situat într-una dintre cele mai frumoase zone ale orașului Balcic, cu vedere la coasta Mării Negre, complexul de 5-stele Lighthouse Golf Resort & Spa ofera cazare in camere şi suite luxoase, precum şi apartamente şi vile. Toate unitățile de cazare au dotări moderne, aer condiţionat şi balcon.Sunt disponibile de asemenea facilități sportive și de agrement, printre care centrul spa de 3000 m², 2 terenuri de tenis și 1 teren de fotbal, 3 restaurante, un bar cu pian și un bar pe plajă, acces gratuit la piscinele aflate în interior și în aer liber precum și la facilitățile spa si la sala de fitness, de asemenea, se asigură transfer la plaja unde aveti la dispoziție gratuit o umbrelă de soare și șezlonguri.

daca doriti sa adaugati/eliminati o camera web pe/de pe site contactati-ne

Name

Email *

Message *