Heraklion live webcam Harta turistica Insula Creta

Google Maps: Heraklion, Grecia
"Creta" este cea mai sudica insula la Marea Egeee, cea mai mare din Grecia si a cincea din Marea Mediterana. Capitala insulară este Heraklion, alte oraşe importante fiind Rethymnon şi Chania.

Heraklion se afla situat in apropierea ruinelor palatului Knossos si detine cel mai mare aeroport de pe insula Creta - Nikos Kazantzakis fiind in acelasi timp si unul dintre cele mai importante porturi ale Greciei.

Harta turistica Insula Creta

Webcam Live Heraklion

view over the Heraklion Port in capital of Greece's largest island - Crete

Supranumita Mireasa Marii Libiei ("the bride of the Libyan Sea") datorita frumusetilor sale, Paleochora (Palaiochora) este situata la 77 km sud de Chania în sud-vestul Insulei Creta pe o peninsulă lungă și îngustă, marginita de doua golfuri pitoresti si inconjurata de Marea Libiei.

Paleochora este destinatia preferată de familiile cu copii, plajele linistite, acoperite cu nisip auriu sau cu pietricele si scaldate de apa cristalina a Marii Libiei, intinzandu-se de-a lungul a 18 kilometri de coasta, fiind principala atractie a statiunii. Cele mai cunoscute, de altfel distinse si cu steagul albastru (Blue Flag), sunt plaja Halikia din partea de est a coastei si plaja Pachia Ammos din partea de vest.

Webcam Live Palaiochora
live view over the Paleochora's coastChania este destinatia recomandata cuplurilor care cauta linistea si familiilor dar si tinerilor care cauta distractie la preturi mici. Conditiile naturale si peisajele deosebite iau adus titlul de "paradisul verde al Cretei" , statiunile si zonele dintre statiuni fiind impanzite cu livezi de maslini, citrice si alte specii mediteraneene, in plus, fiecare hotel, oricat de mic, are o gradina, o livada, flori si arbusti.

Chania live webcam Island of Crete
view over the city of Chania from the hill of Prophet EliasPlay Video Live

daca doriti sa adaugati/eliminati o camera web pe/de pe site contactati-ne

Name

Email *

Message *