Hotel Rufolo live webcam Villa Rufolo Ravello

Google Maps: 84010 Ravello SA, Italia
Situat în centrul istoric al oraşului Ravello, lângă frumoasele grădini Villa Rufolo, hotelul de 4 stele Rufolo ofera camere cu aer conditionat, TV, baie privata cu cada si acces gratuit la internet Wi-Fi, o gradina cu piscina şi un lounge frumos, cu o terasă cu vedere la turnul din secolul al XII-lea al Vilei Rufolo.

Restaurantul hotelului Rufolo, Sigilgaida, este specializat în bucătăria locală şi mediteraneană, cu preparate din ingrediente cultivate în grădină. Puteţi lua masa pe veranda panoramică, cu vedere la plantaţiile de lămâi de pe Coasta Amalfi.

Situata in centrul istoric al orasului de pe Coasta Amalfitana, Ravello, la sud de Catedrala din Ravello, creație a scoțianului Scott Neville Reid, Villa Rufolo a fost construită pe locul unui imens palat al bogatei si puternice familii Rufolo.

Gradina vilei Rufolo, cu vedere panoramica la Coasta Amalfi, amenajata în secolul al XIX-lea, decorata cu flori, arbuști, citrice și plante aromatice, inconjurata de cladirile originale care sunt o îmbinare reușită între stilul arab, cel sicilian și al arhitecturii norman, si care inca isi păstrează strălucirea de altă dată, este cea care l-a coplesit pe marele compozitor Richard Wagner, cel al cărui nume îl poarta anualul festival din Ravello - "Città della Musica", care i-a dedicat o arie in actul doi al operei Persifal.

Webcam Live Ravello, Campania, Italy.
view over the Amalfi Coast (UNESCO World Heritage Site ) from the 4-stars Hotel Rufolo