La Perola Beach live webcams Roses

Google Maps: Roses, Girona, Spain
Roses, una dintre cele mai vechi localitati catalane, este situata pe Costa Brava, la 30 km de granita cu Franta, la capatul de nord al golfului cu acelasi nume, langa doua importante rezervatii: Peninsula Cap de Creus, unde se gasesc specii unice de plante si animale, si Parc Natural dels Aiguamolls de l`Emporda, cu lacuri sarate, dune de nisip si campii de trestie.

Roses este o statiune activa pe tot parcursul anului, pe timpul verii se organizeaza numeroase petreceri, festivaluri de jazz si evenimente muzicale de folclor sau muzica clasica, in plus oferta sa de activitati si atractii poate satisface toate categoriile de turisti. Poti sa conduci un kart, sa te distrezi in parcul acvatic, sa joci minigolf, sa faci o plimbare cu una din barcile ce fac excursii la Cap de Creus sau sa te plimbi cu trenul turistic.

Plaja La Perola, decorata cu Steagul Albastru (Blue-Flag), una dintre cele mai bune plaje de pe Costa Brava, cu o lungime de 450 metri si o latime medie de 32 de metri, detine numeroase facilitati inclusiv inchirieri de iahturi.

Webcam Live Roses, Costa Brava, Catalonia, Spain.
panoramic view over the Blue Flag, La Perola Beach from Roses Booking AgencyWebcam Live Roses, Costa Brava, Spain.
panoramic view over the Fishing Port of Roses and the Bay of Roses.

daca doriti sa adaugati/eliminati o camera web pe/de pe site contactati-ne

Name

Email *

Message *