Plaja Langeron live webcam Odessa

Google Maps: Odesa, Regiunea Odesa, Ucraina
Odessa este destinatia ideala pentru cei care vor sa combine relaxarea si cultura, un oras frumos, cu mare si cu soare! Popularitatea crescuta a orasului se datoreaza foarte mult celebrelor sale plaje, dar Odessa nu ar fi aceeasi fara locurile sale istorice si culturale, cu adevarat fascinante.

Locurile cele mai faimoase din Odessa sunt "Treptele Potemkin din Odessa" si vechiul oras, dar si Opera si numeroasele muzee impresionante merita cel putin o vizita.

Plajele din Odessa se intind pe zeci de kilometri, fiind aparate de un dig maritim. Cele mai populare plaje sunt Langeron, Otrada, Delfin, Luzanovka, Fontana si Arkadia.

Chiar daca preturile sunt mai mari, Plaja Delfin, cu nisip fin si auriu, cu peste 1 km lungime, este una dintre plajele pe care atât localnicii cât şi turiştii le apreciază foarte mult, infrastructura fiind extrem de dezvoltata.

Contele de Langeron, cel care a venit la conducerea Odessei după Ducele de Richelieu, şi-a construit o casă de vacanță pe malul mării, aproape de ruinele vechii Cetăți Hagibey. In această zonă avea să fie amenajat mai tarziu Parcul Alexandrovski, rebotezat Şevcenko în prezent. Langeron a lăsat moştenire acest domeniu oraşului Odessa, cu condiția ca primăria să amenajeze aici o plajă publică.

Intrarea la Plaja Langeron se face pe sub un arc cu şase bolte, construit la 1830, dincolo de care urmează un nesfârşit parc umbros, terasat, cu un păienjeniş de alei, la capătul dinspre stanga se află Delfinariul Nemo şi hotelul cu acelaşi nume, de-a lungul plajei se gasesc numeroase cafenele, restaurante, terase, cluburi de noapte, tobogane cu apă şi terenuri pentru diverse sporturi.

Odessa live webcam Ukraine
panoramic view over the Black Sea's beach in Odessa

daca doriti sa adaugati/eliminati o camera web pe/de pe site contactati-ne

Name

Email *

Message *