Coasta Amalfitana live webcam Amalfi

Google Maps: Amalfi SA, Italia
Coasta Amalfitana compusa dintr-o salba de localitati de o frumusete incontestabila, Vietri sul Mare, Cetara, Maiori, Tramonti, Minori, Atrani, Ravello, Scala, Amalfi, Conca dei Marini, Furore, Praiano, Positano, este inclusa in Patrimoniul Mondial al UNESCO inca din anul 1997 pentru remarcabilul peisaj mediteranean, cu exceptionale valente naturale si culturale, rezultate dintr-o dramatica topografie si evolutie istorica. Accesul intre localitati se face pe un drum de coasta, considerat printre cele mai frumoase si spectaculoase din Europa.

Amalfi, prima dintre cele 4 republici maritime ale Italiei, principalul centru comercial al zonei, neoficial capitala regiunii, este cel mai mare oraş al coastei şi totodată cel care-i dă numele.

Piata Domului din Amalfi cu Catedrala Sfantului Andrei situata in varful a 62 de trepte impresionante, considerata inima orasului Amalfi este locul in care puteti savura un traditional limoncello, si tot aici veti gasi o multitudine de cafenele, terase, magazine de suveniruri etc. Nu ratati muzeul hartiei, Amalfi fiind faimos pentru traditia confectionarii hartiei de foarte buna calitate folosita si in prezent la Vatican.

Webcam Live Amalfi

daca doriti sa adaugati/eliminati o camera web pe/de pe site contactati-ne

Name

Email *

Message *