Hotel Vietri Coast live webcam Vietri sul Mare

Google Maps: Vietri Sul Mare SA, Italia
Situat la 300 de metri de malul marii, in Vietri sul Mare, bijuteria Coastei Amalfi, hotelul de 3 stele Vietri Coast pune la dispozitia oaspetilor camere cu vedere la portul de pe Coasta Amalfitana, acces Wi-Fi gratuit la internet, un restaurant cu terasa de asemenea cu priveliste la Coasta Amalfi, in plus hotelul detine un lift privat conectat la centrul istoric al orașului.

Situat la poalele Muntilor St. Liberatore și Falerio, Vietri sul Mare este recunoscut pentru producția de obiecte din ceramică și pentru culorile cu care acestea sunt decorate, "galbenul de Vietri" fiind recunoscut ca unic în lume. Vietri sul Mare mai este renumit și pentru specialistii in constructia traditionalelor barci de pescuit sau transport (ciancola), in trecut, orasul situat putin mai la nord Cava de'Tirreni, folosindu-se de Vietri sul Mare ca principal punct de desfacere si tranzit.

Vietri sul Mare se mandreste cu cele mai mari plaje de pe Coasta Amalfi, cele mai cunoscute fiind La Crespella si Marina di Vietri. Despre cele doua stanci care ies din mare la doar cativa metri de plaja La Crespella, I Due Fratelli, legenda spune ca reprezinta doi frati care au murit in timp ce incercau sa salveze o fata de la inec, Poseidon fiind cel care i-a transformat in pietre.

Webcam Live Vietri sul Mare, Campania, Italy.
panoramic view over the Amalfi Coast from the 3-stars Hotel Vietri Coast.

daca doriti sa adaugati/eliminati o camera web pe/de pe site contactati-ne

Name

Email *

Message *