Phangan Bayshore Resort live webcam Koh Pha Ngan

Google Maps: Ko Pha Ngan, Thailanda
Situat în zona Haad Rin Nok, care găzduieşte renumita Petrecere de Luna Plina (Full Moon Party), langa plaja Haad Rin, complexul de 3 stele Phangan Bayshore Resort detine camere spatioase cu balcon, TV, frigider si minibar (acces la internet contra cost), o piscină în aer liber cu sezlonguri si servicii de masaj, teren de joaca pentru copii, doua restaurante, un bar si un birou de turism.

Plaja Haad Rin de langa complexul Phangan Bayshore Resort are o lungime de peste 80 de metri, si detine terenuri pentru volei, de asemena se organizeaza activitati cum ar fi snorkelling, pescuit etc.

Full Moon Party, faimoasele dar si controversatele (datorita consumului mare de alcool si droguri si a poluarii fonice) petreceri se desfasoara aici pe tot parcursul anului, inainte sau dupa noptile cu luna plina. Atmosfera este incendiara atat la propriu cat si la figurat una dintre activitatile preferate fiind "fire skipping ropes" - sariturile cu coarda in flacari, barurile cu muzica la maxim raman deschise toata noaptea, atentie la picioare, numarul sticlelor sparte si a chistoacelor fiind enorm!

Webcam Live Koh Pha Ngan, Thailanda.
piscina si plaja complexului de 3 stele Phangan Bayshore Resortdaca doriti sa adaugati/eliminati o camera web pe/de pe site contactati-ne

Name

Email *

Message *