Viceroy Anguilla live webcam EarthCam Meads Bay

Google Maps: Meads Bay Pond, AI-2640, Anguilla
Cea mai nordică insulă dintre Antilele Mici, situata în partea de est a Marii Caraibilor, Anguilla, este una dintre destinatiile cele mai exclusiviste de pe glob, numeroase celebritati fiind atrase de plajele statiunilor de lux ce s-au dezvoltat aici.

Scufundările în preajma recifelor şi a epavelor sunt activităţile preferate, locaţiile cele mai populare fiind Sandy Ground, Shoal Bay, Rendezvous Bay şi Meads Bay, cu resorturi de lux si restaurante de talie internationala, situate chiar pe malul mării, plaje cu nisip alb si zone propice pentru practicarea surfingului.

Situat la 200 de metri de plaja de la Marea Caraibelor, langa Meads Bay Pond, complexul de 5 stele Viceroy Anguilla detine camere moderne cu zona de relaxare si balcon cu vedere la ocean, acces gratuit la internet Wi-Fi, TV si minibar.

Viceroy Anguilla pune la dispozitia oaspetilor 4 restaurante, o terasă cu piscină, terenuri de tenis, teren de joaca pentru copii, centru wellness si spa, sala de fitness si numeroase optiuni de divertisment cum ar fi yoga, scuba diving și snorkelling.

Webcam Live Meads Bay, Anguilla.
live view over the beach and the pool of the 5-stars Viceroy Anguilla ResortPlay Video Live

daca doriti sa adaugati/eliminati o camera web pe/de pe site contactati-ne

Name

Email *

Message *