Partia Caprioara live webcam Stana de Vale

Google Maps: Stâna de Vale, România
Vechea stațiune montană din judetul Bihor, Stana de Vale, își face din nou simțită prezența in urma unor investiții majore. Vechea pârtie (Măgarul) a fost reamenajată și utilată corespunzător, de asemenea s-au mai amenajat două pârtii noi, una destinată începătorilor, de dificulate ușoară și o pârtie școală destinată celor care vin pentru prima oară la schi. Pârtiile au fost redenumite dupa exemplarele specifice faunei montane: Renul, Cerbul și Căprioara.

Pârtia Renul este cotata cu grad de dificultate ușor fiind destinată cursurilor școlii de schi. Traseul pârtiei pornește de la 1.103 m altitudine și coboara pana la cota 1.090 m pe o lungime de 110 metri, diferență de nivel de 13 metri si panta de 12 grade, lățimea minimă a pârtiei fiind de 30 metri. Partia Renul dispune de banda rulantă cu capacitate de transport 1.000 persoane pe oră.

Pe lângă cele trei pârtii au fost amenajate atat o porțiune specială pentru săniuș cat și o pistă de tubing, in plus, in curand se vor monta instalatii pentru nocturna. Pârtiile sunt deschise zilnic în întervalul 09:00-16:00, tarifele pentru acest sezon fiind 5 RON pentru o urcare cu teleschi-ul (4 RON pentru elevi si studenti), 4 RON o urcare cu baby-schi-ul, 5 RON o urcare pe partia de tubing, 15 ron/zi inchirieri sanii sau discuri si 40 RON/zi pentru echipament de schi.

Webcam Live Stana de Vale
camera web cu vedere la partia de schisursa - www.webcamromania.ro

daca doriti sa adaugati/eliminati o camera web pe/de pe site contactati-ne

Name

Email *

Message *