Partia Caprioara live webcam Stana de Vale

Google Maps: Stâna de Vale, România
Vechea stațiune montană din judetul Bihor, Stana de Vale, își face din nou simțită prezența in urma unor investiții majore. Vechea pârtie (Măgarul) a fost reamenajată și utilată corespunzător, de asemenea s-au mai amenajat două pârtii noi, una destinată începătorilor, de dificulate ușoară și o pârtie școală destinată celor care vin pentru prima oară la schi. Pârtiile au fost redenumite dupa exemplarele specifice faunei montane: Renul, Cerbul și Căprioara.

Pârtia Renul este cotata cu grad de dificultate ușor fiind destinată cursurilor școlii de schi. Traseul pârtiei pornește de la 1.103 m altitudine și coboara pana la cota 1.090 m pe o lungime de 110 metri, diferență de nivel de 13 metri si panta de 12 grade, lățimea minimă a pârtiei fiind de 30 metri. Partia Renul dispune de banda rulantă cu capacitate de transport 1.000 persoane pe oră.

Pe lângă cele trei pârtii au fost amenajate atat o porțiune specială pentru săniuș cat și o pistă de tubing, in plus, in curand se vor monta instalatii pentru nocturna. Pârtiile sunt deschise zilnic în întervalul 09:00-16:00, tarifele pentru acest sezon fiind 5 RON pentru o urcare cu teleschi-ul (4 RON pentru elevi si studenti), 4 RON o urcare cu baby-schi-ul, 5 RON o urcare pe partia de tubing, 15 ron/zi inchirieri sanii sau discuri si 40 RON/zi pentru echipament de schi.

Webcam Live Stana de Vale
camera web cu vedere la partia de tubingPlay Video Live

Webcam Live Stana de Vale
camera web cu vedere la Partia Caprioara - Baby SchiPlay Video Live