-->

Webcam Live Partia Prislop

Inaugurata la incaputul anului 2017, Partia Prislop se afla situată în Pasul Prislop, la granița dintre județele Maramureș și Suceava, la peste 1.400 de metri altitudine.

Pârtia este dotată cu instalație de nocturnă și telescaun, având o lungime de 1.000 de metri și o lățime de 115 metri, in plus la sfarsitul anului 2017 s-a montat si o camera web prin intermediul careia puteti verifica starea partiei non-stop.

Punctul forte al zonei il reprezinta peisajele din jur, frumusețea locului, cu Mănăstirea Prislop care se etalează maiestuos în punctul cel mai înalt al Pasului Prislop.



Administratorii partiei, doi fraţi din Borşa, susţin că au planuri măreţe pentru acest colţ al Maramureşului si spera să îi convinga pe maramureşeni, şi nu numai, să opteze pentru un sejur de neuitat la Prislop. Dupa deschidere, schiorii prezenti au susţinut că, la ora actuală, pârtia, situată la peste 1400 de metri altitudine, este cea mai frumoasă din Maramureş, depasind mai cunoscutele partii de la Suior si Cavnic.

camera web online cu vedere la partia Prislop

Webcam Live Pasul Prislop


daca doriti sa adaugati/eliminati o camera web pe/de pe site contactati-ne

Name

Email *

Message *