Brukental Fest 2018

Google Maps: Strada Gheorghe Lazăr 39, Avrig 555200, România
Brukental Fest, festival ce se desfasoara la Palatul Brukenthal din localitatea Avrig, situata la 33 km de municipiul Sibiu, se va intinde anul acesta pe durata a trei zile, repectiv 11, 12 si 13 August 2018. Invitat special, autorul austriac Bernhard Moestl, va sustine vineri, 10 august, un seminar cu totul special, inainte de momentele artistice semnate de catre Ricky Dandel si Florin Piersic.

Situata idilic in mijlocul parcului, Oranjeria este punctul de atractie principal pentru vizitatorii ansamblului Brukenthal. In calestile trase de ponei vor fi prezenti acordeonisti care vor interpreta vechi melodii sasesti. In aceasta fosta resedinta de vara, "Micul Schönbrunn" sau "Versailles-ul romanesc", unicul parc baroc din Romania, va concerta Ricky Dandel iar farmecul actoricesc inconfundabil a lui Florin Piersic va aduce incantare si multe zambete pe chipurile tuturor celor prezenti.

Biletele, in valoare de 99 lei, pot fi rezervate pe www.startickets.ro si includ vizitarea expozitiei sasesti din incinta Palatului Brukenthal, vizitarea expozitiei medievale din incinta Palatului Brukenthal, acces la locul de joaca si ferma, o tura cu trasura si ponei pentru copii, 10% discount la servirea mesei in restaurant in ziua concertului sustinut de Ricky Dandel, discount de 50% la un pachet FEST de toamna pentru lunile octombrie si noiembrie 2018, discount 50% pentru o noapte de cazare Balea Ice Hotel(in luna martie 2019) si acces la piscina si la sala de fitness in zilele cu evenimente 10-12 august 2018.

daca doriti sa adaugati/eliminati o camera web pe/de pe site contactati-ne

Name

Email *

Message *