David Garrett - Explosive Live - Bucuresti 2018

Google Maps: Strada Ion Câmpineanu 28, București 010039, România
Supranumit "Violonistul Diavolului", David Grarett, cel mai rapid violonist din lume, înregistrat în Guinness World Records pentru interpretarea "Flight of the Bumblebee" de Nikolai Rimski-Korsakov în 65,26 secunde, cântă pe o vioară “A. Busch” Stradivarius ce datează din anul 1716 si a inclus România în programul turneului "EXPLOSIVE-LIVE", doua spectacole fiind programate in zilele de 13 si 14 Septembrie 2018, la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 20:00.

Biletele pot fi achizitionate online la preturi ce pornesc de la 140 RON (categoria V) si ajung pana la 650 (categoria VIP).

Interpretările electrizante ale unor hituri rock precum "Purple Rain" sau "They Don't Care About Us", cele mai mari hituri internaționale pop ca "Viva la Vida", sau aranjamentele muzicale ale lucrărilor clasice de bază cum ar fi "Simfonia Nr.5" a compozitorului german Ludwig van Beethoven sau "Vara" de Antonio Vivaldi precum și ale celor mai apreciate compoziții ale sale ca "Furious" și "Explosive" sunt doar câteva dintre melodiile care le oferă spectatorilor momente de frenezie.


daca doriti sa adaugati/eliminati o camera web pe/de pe site contactati-ne

Name

Email *

Message *