-->

Casa Alba live webcam Washington D.C.

Casa Albă (The White House), reședința oficială a președintelui S.U.A. se afla situata in Washington D.C. (Districtul Columbia), clădirea principală, construită în stil georgian între anii 1792 și 1800 din gresie vopsită în alb, denumita initial Palatul Prezidential a fost ulterior redenumita de președintele Theodore Roosevelt in "Casa Albă".

Webcam Live Washington D.C. - U.S.A.

camera web online cu vedere la Casa Alba - The White House



Jacqueline Kennedy, soția președintelui John F. Kennedy, si-a lasat cea mai importanta amprenta asupra Casei Albe, in procesul de redecorare si modernizarere a incercat ca in principalele camere din casa sa ilustreze diferite perioade ale republicii - stilul federal pentru Camera Verde, Imperiul American pentru Camera Roșie, Louis XVI pentru Camera Ovală Galbenă, iar biroul președintelui Victorian a fost redenumit în Camera Tratatelor.



Biroul Oval, locul din care Richard Nixon a vorbit la telefon cu astronauții de pe Apollo 11, John F. Kennedy s-a adresat natiunii in legatura cu criza rachetelor cubaneze, Ronald Reagan cu privire la explozia în spațiu a navetei Challenger iar Președintele George W. Bush dupa atacurile ce au vizat turnurile gemene din New York (11 septembrie 2011), este biroul oficial al Președintelui Statelor Unite si a fost creat în anul 1909, în timpul administrației lui William Howard Taft, biroul fiind inspirat după Camera Albastră.

daca doriti sa adaugati/eliminati o camera web pe/de pe site contactati-ne

Name

Email *

Message *