-->

Rio de Janeiro live webcam Copacabana Beach

Webcam Live Rio de Janeiro - Brazilia

camera web online cu vedere la Copacabana Beach, plaja de peste 4 km a unuia dintre cele mai faimoase orase ale lumii, celebru si pentru imensa statuie a lui Isus precum si pentru anualul carnaval care se desfasoara aici.



Impunatoarea statuie a lui Iisus, care se inalta deasupra orasului Rio de Janeiro, situata la 710 metri altitudine pe Muntele Corcovado, a fost proiectata de brazilianul Heitor da Silva Costa si realizata de sculptorul francez Paul Landowski in colaborare cu artistul roman Gheorghe Leonida, cel care a creat capul statuii. Nascut in 1893, Leonida a studiat sculptura in Italia si Franta, operele sale fiind expuse in Castelul Bran si la Muzeul de Arta din Bucuresti.



Copacabana, principala plaja din Rio de Janeiro, considerata, alaturi de Ipanema, una dintre cele mai selecte si faimoase plaje din lume, reflecta stilul si viata obisnuita a brazilienilor fiind locul unde se socializeaza permanent si unde la sfarsitul anului petrecerea de Revelion aduna peste două milioane de oameni.

daca doriti sa adaugati/eliminati o camera web pe/de pe site contactati-ne

Name

Email *

Message *