Litoral Marea Neagra

Litoralul romanesc al Marii Negre reprezinta una dintre zonele turistice cele mai importante ale Romaniei. Statiuni: Navodari, Mamaia, Constanta, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinesti, Techirghiol, Neptun-Olimp, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche, Limanu.

Constanta - pe langa plaja si soarele litoralului, se pune la dispozitia turistilor cu numeroase alte obiective si posibilitati de distractie: Gravity Park, Acvariul, Delfinariul, Observatorul Astronomic si Statia Solara, Planetariul, Portul turistic Tomis, Faleza Cazino, Lacul si parcul Tabacarie etc.

Webcam Live Constanta
WEGO Kite Spot - Zoom Beach

Mamaia - situata la 3 km nord de Constanta, statiunea Mamaia este dezvoltata pe o fasie de nisip scaldata la rasarit de valurile Marii Negre, iar la apus de apa dulce a lacului Siutghiol. Plaja foarte lunga, cu o latime de până la 250 m este acoperita cu un nisip foarte fin.

Webcam Live Mamaia
Hotel Savoy - Hotel Flora - Hotel ParcNeptun - Olimp situate pe pragul de nisip dintre Marea Neagra si padurea Comorova, la 35 km de Constanta si 8 km de Mangalia. Hotelul Doina din Neptun detine o moderna baza de tratament balnear. Olimp este situata in prelungirea statiunii Neptun spre Nord.

Webcam Live Neptun

Eforie Nord - a doua statiune ca marime de pe litoralul Marii Negre se afla situata la 14 km sud de Constanta pe fasia litorala dintre lacul Techirghiol si Marea Neagra. Eforie Sud - situata la 18 km sud de Constanta, riviera maritima coboara in trepte succesive spre plaja lunga de aproximativ 2 km.

Webcam Live Eforie Sud - Eforie Nord

camere web amplasata la centrul de scufundari Scubadiver respectiv Boutique CitadelVama Veche - 2 Mai - Limanu: micutele dar foarte cautatele localitati pentru atmosfera de nonconformism si preturile reduse la cazare si masa.

Webcam Live 2 Mai - Limanu - Vama Veche

portul turistic Life Harbour si Campimg SandalandalaCostinesti - supranumita statiunea tineretului, situata la 28 km sud de Constanta, detine o plaja intinsa, cu nisip fin, orientata spre sud, expusa la soare pe tot parcursul zilei. In partea de nord a plajei din Costinesti se află epava Evangelia, vas grecesc esuat în anii 1960.

Webcam Live CostinestiJupiter - Cap Aurora - Venus - statiuni climaterice estivale, situate intre padurea Comorova si tarmul marii, la 40 km de Constanta si la 4 km de Mangalia. Plaja statiunii Jupiter se intinde pe o distanta de 1 km intr-un golf pitoresc. Cap Aurora atrage turistii cu frumusetea peisajului si a hotelurilor sale.

Webcam Live Venus


Saturn - Mangalia situate la 42 km de Constanta beneficiaza de cca 25 de zile insorite pe luna. Baza de tratament din statiunea Mangalia include sectii de recuperare medicala, instalatii pentru bai calde cu apa sulfuroasa si cu apa de mare, namoloterapie, kineoterapie, hidroterapie etc.

La doar 8 kilometri de staţiunea Mamaia şi învecinată la sud cu oraşul Năvodari, plaja Corbu atrage an de an mii de turişti. Oameni din toate colţurile ţării sau chiar din străinătate vin aici cu un singur scop - să se relaxeze pe malul mării şi să audă doar foşnetul valurilor.

Situata intre Constanţa şi Mangalia, pe DN39, imediat după statiunea Eforie Sud, Tuzla poate fi destinația perfectă pentru petrecerea unei vacacanţe linistite pe timpul verii, plaja cu nisip fin si apa verde-turcoaz fiind principalele motive pentru care turiştii din toate colţurile ţării ajung aici.

Situat pe o fasie de pamant ce se intinde intre Marea Neagra si Lacul Golovița, ansamblul Gura Portitei ofera cazare in căsuțe sau camere în vile și bungalouri ce dispun de toate facilitatile, de asemenea, complexul detine un restaurant, piscina si plaja amenajata.

daca doriti sa adaugati/eliminati o camera web pe/de pe site contactati-ne

Name

Email *

Message *