-->

Litoral Marea Neagra

Litoralul Marii Negre, una dintre cele mai importante zone turistice ale Romaniei, cuprinde pe langa cunoscutele statiuni: Mamaia, Eforie Nord, Costinesti, Neptun-Olimp si Vama Veche, alte cateva zone mai putin sonore dar care atrag numerosi turisti din toata Romania, intre ele, plajele din Corbu si Tuzla, nu in ultimul rand, ansamblul Gura Portitei ce se intinde intre Marea Neagra si Lacul Golovița.

Webcam Live Mamaia

camera web online cu vedere la plaja Marii Negre - Hotel SavoyStațiunea Costinești a redevenit foarte populară după pandemia COVID-19, organizarea festivalului de trap Beach, Please! reusind sa atraga peste 40.000 de turisti în anul 2022, de asemenea, plaja gratuita, fara sezlonguri, fiind un avantaj evident fata de alte statiuni.

Situata intre Eforie Nord si Tuzla, la 20 km de municipiul Constanta, Eforie Sud este statiunea cu mult spatiu verde, printre cele mai ieftine de pe litoralul Marii Negre, plaja lărgită cu fonduri europene urmand sa fie deschisă în totalitate de la 1 august 2023, in zonă, arheologii cercetand resturile unei epave descoperita la doar cativa metri de țărm.

Webcam Live Eforie Sud - Constanta

camera web online amplasata la centrul de scufundari Scubadiver Eforie SudWebcam Live - Vremea pe 5 zile - Meteo Litoral Marea Neagra
Constanta - Mamaia - Neptun

MAMAIA WEATHER

daca doriti sa adaugati/eliminati o camera web pe/de pe site contactati-ne

Name

Email *

Message *