Limenas Port live webcam Thassos

Google Maps: Thasos, Grecia
Insula Thassos (Thasos), supranumita "insula de smarald", este situata in golful Kavala, in partea nordica a Marii Egee la 8 km de Grecia continentala. Thassos este o insula linistita, in care apa marii si muntele cu varful cel mai inalt de pe insula, Ipsario, se afla in stransa armonie.

Insula Thassos este inconjurata pe toata circumferinta de un drum principal de pe care se desprind drumuri mai mici care duc catre zonele montane. Plajele cu nisip se gasesc in nord si sud in rest tarmurile fiind stancoase.

Situat la 300 de metri de plaja Marii Egee a statiunii Limenas de pe Insula Thasos, Hotel Angelica ofera cazare in camere ce dispun de aer conditionat, frigider, televizor, balcon si acces gratuit la internet Wi-Fi, de asemenea, un bar cu terasa si parcare privata gratuita.

Limenas live webcam Thasos
Portul vechi al Insulei Thasos vazut de la Hotel AngelicaSituat la 15 km de Limenas, in cea mai faimoasa statiune a insulei Thassos, Skala Potamia, la 250 de metri de plaja cu nisip auriu, Golden Beach,
Blue Bay Hotel ofera cazare in camere ce dispun de aer condiționat, acces gratuit la internet Wi-Fi balcon si chicinetă dotata cu frigider, plită și fierbător electric.

daca doriti sa adaugati/eliminati o camera web pe/de pe site contactati-ne

Name

Email *

Message *