-->

Bangkok live webcam Harta rutiera Thailanda

Thailanda, supranumita "tara zambetelor" datorita ospitalitatii cu care sunt primiti si tratati turistii sositi aici, se invecinează cu Cambodgia la est, Golful Thailandei și Malaezia la sud, Marea Andaman la vest, Laos și Myanmar la nord.

Harta rutiera - Harta politica Tailanda



Bangkok, capitala Tailandei, este celebru pentru arhitectura moderna si faimoasele temple ale lui Buddha, de asemenea, in apropierea sa se regasesc statiunile cu plaje aurii si insule de corali Pattaya si Hua Hin.

Webcam Live Bangkok

camera web online amplasata la EL Gaucho Argentinian Steakhouse



Koh Samui, a treia insula ca marime a Thailandei dupa Phucket si Ko Chang, este locul unde gasiti aproape orice: de la plaje cu apa cristalina, jungla stufoasa, bungalow-uri pe plaja la preturi atractive pana la unele dintre cele mai mari resorturi de lux din lume.

Phuket, cea mai mare dintre insulele Thailandei, pe langa plajele cu numeroase hoteluri, restaurante si magazine detine un imens acvariu cu pesti exotici si o superba gradina botanica.

Cu aproximativ 1,6 kilometri lungime, Sairee Beach este cea mai lunga plaja de pe insula Ko Tao si este de asemenea si cea mai populara. Plaja cu nisip alb si fin, se intinde de-a lungul golfului usor curbat si este marginita de dealuri cu vegetatie luxurianta si multi copaci de nuca de cocos.

Sairee Beach este destinatia favorita pentru cei care cauta o plaja salbatica linistita, majoritatea unitatilor de cazare de aici sunt de tip bungalow cu preturi intre 50 si 100 euro pe noapte, in jurul lor gasindu-se multe cafenele mici si restaurante cu specific thailandez, pentru amatori se gasesc de asemenea suficiente baruri si cluburi de noapte in partea centrala si de sud.

daca doriti sa adaugati/eliminati o camera web pe/de pe site contactati-ne

Name

Email *

Message *