-->

Borsa Suior Cavnic live webcam Harta turistica Maramures

Harta rutiera - Harta turistica a judetului Maramures



In judetul Maramures statiunile Cavnic, Suior, Borsa si Izvoare sunt destinatiile favorite pentru pasionatii sporturilor de iarna. Cavnic detine cel mai extins domeniu schiabil din Maramures, 5 partii omologate cu diferite niveluri de dificultate, insumand peste 7 kilometri lungime, un Fun Park si un tobogan tubing. Partiile Roata 5 (2.300 m) Roata 2 (2.100 m ), Roata 1 (1.900 m) sunt cele mai lungi partii de la Cavnic, si sunt cotate cu grad de dificultate mediu si usor, partiile Roata 1 si Roata 2 detin instalatie pentru nocturna si tunuri pentru zapada artificiala.

Webcam Live Maramures:

Baia Mare - Borsa - Cavnic - Suior


Domeniul schiabil Suior este compus din 6 partii cu grad de dificultate mediu si greu, partiile fiind printre cele mai bine cotate din tara. Transportul se face cu doua instalatii telescaun si un teleschi, partiile Suior 1, Suior 2 si Suior 3, detin si instalatii pentru zapada artificiala si nocturna. Cele mai lungi partii sunt Suior 1, 1.500 m, si Mogosa, 2.200 m.

Statiunea Izvoare se află situata la 32 km de Baia Mare, pe un platou vulcanic, la 926 m altitudine sub vârful Ignis în partea de Sud-Vest a Muntilor Gutai. Accesul spre statiunea Izvoare se face pe DJ 183, Baia Mare-Firiza-Valea Neagra-Sapanta, de la Valea Neagra pana in "Poiana Soarelui" fiind aproximativ 10 kilometri.

Statiunea Izvoare detine trei partii de schi: Cora - lungime 800 m, Brazi - lungime 250 m si Poiana Soarelui - 500 m lungime si instalatie pentru nocturna.

daca doriti sa adaugati/eliminati o camera web pe/de pe site contactati-ne

Name

Email *

Message *