-->

Chania live webcam Harta turistica Insula Creta

"Creta", cea mai mare insula a Greciei din Marea Mediterana, are situate majoritatea centrelor turistice pe coasta nordică, între ele regasindu-se capitala insulei, Heraklion, oras care detine cel mai mare aeroport al insulei si este unul dintre cele mai importante porturi din Grecia, precum si orasele Rethymnon Agios Nikolaos şi Chania.

Harta turistica Insula Creta



Webcam Live Chania - Insula Creta

camera web online cu vedere la Portul Venetian - Hotel Porto del Colombo





Situat la 60 km de Aeroportul Nikos Kazantzakis din Heraklion, Agios Nikolaos (Sfantul Nicolae) este cel mai cunoscut si bine dezvoltat oras turistic al insulei Creta, nu mai putin de 22 de plaje fiind distinse cu Steagul Albastru (Blue Flag), tot aici gasindu-se faimosul lac Voulismeni, in apele caruia conform legendei se scalda zeita Atena.

Supranumita Mireasa Marii Libiei datorita frumusetilor sale, Paleochora, situata la 77 km sud de Chania pe o peninsulă marginita de doua golfuri pitoresti, este destinatia preferată de familiile cu copii, plajele acoperite cu nisip auriu scaldate de apa cristalina a Marii Libiei fiind principala atractie a statiunii. Cele mai cunoscute, de altfel distinse si cu steagul albastru, sunt plaja Halikia din partea de est a coastei si plaja Pachia Ammos din partea de vest.

daca doriti sa adaugati/eliminati o camera web pe/de pe site contactati-ne

Name

Email *

Message *