Baile Tusnad live webcam Partia Tusnad

Google Maps: Băile Tuşnad, România
Statiunea Baile Tusnad este situata intre muntii Harghita si Bodoc, fiind cea mai mica statiune balneara din Romania. Localitatea este accesibila pe DN 12, sau pe linia CF 400 Bucuresti-Deda.

În decembrie 2013, la Tuşnad s-a inaugurat singurul centru balnear cu apă termală din regiune. Centrul balnear are o capacitate de 250 de locuri cu 6 bazine, unul cu apă termală, unul de înot, unul pentru copii mici, 2 bazine cu aburi şi unul legat, astfel încât se poate ieşi afară. Clădirea mai are 3 saune, o cameră cu sare şi o cameră pentru masaj şi una cu aparate de fitness

Partia Tusnad, investiţie în valoare de 150.000 de euro, finantata de Asociaţia de Turism Baile Tusnad, are o lungime de 500 de metri şi o înclinatie de 22 de grade, dificultatea fiind una medie, dispunand de instalatii teleschi, nocturna şi tunuri pentru zapada artificiala.

camera web online cu vedere la Partia Tusnad

Webcam Live Baile TusnadSituata la numai 100 de metri de Partia Tusnad si la 1,6 km de Lacul Ciucas, Vila Silver ofera cazare in camere ce dispun de conexiune gratuita la internet Wi-Fi, TV, balcon si baie proprie, de asemenea, o bucatarie comuna complet utilata, gradina cu terasa si facilitati pentru gratar, depozit pentru echipamentele de schi si parcare gratuita.

daca doriti sa adaugati/eliminati o camera web pe/de pe site contactati-ne

Name

Email *

Message *