-->

Harghita Bai live webcam Harta turistica Harghita

Harta rutiera - Harta turistica a judetului Harghita



Webcam Live Harghita:

Baile Homorod - Lacul Rosu - Madarasi - Borsec - Ciumani


Judetul Harghita detine numeroase partii dedicate iubitorilor sporturilor de iarna, cele mai importante fiind la Borsec, Praid, Baile Homorod, Baile Harghita, Baile Tusnad, Toplita, Madarasi si Ciumani

Partia Veresvirag din Ciumani - Harghita, partie usoara, are o lungime de 980 m si detine instalatie teleschi si tunuri pentru zapada artificiala, altitudinea de plecare fiind la 1.150 m.

Partiile Bradul (partie usoara) si Magherus (partie medie) din Toplita cu lungimi de 1.200 m respectiv 460 m , detin instalatii teleschi si nocturna, partia Magherus avand si instalatie pentru zapada artificiala.

Partia Tusnad din statiunea Baile Tusnad are lungimea de 500 m, grad de dificultate usor, si este dotata cu instalatii teleschi, nocturna si tunuri pentru zapada artificiala.

Partiile de schi: Prichindel - partie usoara cu 814 m lungime, Speranta - partie medie cu 680 m lungime si Raza Soarelui - partie grea cu 730 m lungime, din Borsec, detin instalatie teleschi, tunuri pentru zapada artificiala si nocturna pe partia Speranta.

Praid detine trei partii omologate: Partia Bogdan - 800 m, instalatie teleschi si tunuri pentru zapada artificiala, Partia Bujdoso - 600 m lungime, teleschi, nocturna si tunuri pentru zapada artificiala si Partia Havas - 1.200 m, instalatii pentru teleschi si zapada artificiala.

Partia Lobogo din Baile Homorod are o lungime de 400 m, teleschi, instalatii pentru nocturna si zapada artificiala.

Statiunea Baile Harghita detine 5 partii de schi: Csipike (400 m, partie medie, nocturna), Miklos (1.000 m, partie grea, nocturna), Kossuth (630 m, partie grea, tunuri pentru zapada artificiala ) Kossuth II (1.000 m, partie medie) si Kossuth III ( 1.000 m, partie usoara), toate partiile beneficiaza de instalatie teleschi.

Partia Piricske de la Pensiunea Mountain Rest de langa Miecurea Ciuc, are o lungime de 270 metri cu o latime de aproximativ 40 metri, altitudinea de plecare fiind la 950 metri. Partia este deservita de o instalatie teleschi si dispune de instalatii pentru nocturna si zapada artificiala.

daca doriti sa adaugati/eliminati o camera web pe/de pe site contactati-ne

Name

Email *

Message *