Harta rutiera Suedia live webcam Stockholm

Google Maps: Sergel's Square, Norrmalm, Stockholm, Suedia
Suedia este situata in Europa de Nord, in partea estică a peninsulei Scandinave, si cuprinde si numeroase insule din Marea Baltica. Suedia se invecineaza cu Norvegia la nord-vest, Finlanda la nord-est, Marea Nordului la sud-vest și Marea Baltica la est.

Capitala Suediei este orasul Stockholm.

Harta rutiera - Harta politica Suedia"Gamla stan" (Orașul vechi), numit si "Staden mellan broarna" (Orașul dintre poduri), vechiul oras si centrul geografic al Stockholmului se afla situat pe Insula Stadsholmen, din Marea Baltica.

Insula isi pastreaza si in prezent farmecul medieval, astfel, pe stradutele denivelate se afla numeroase pravalii cu portaluri magnifice iar in partea de nord a Orasului Vechi este situat imensul Palat Regal construit în stilul barocului italian pe o suprafață dreptunghiulara si care include nu mai putin de 608 camere.

Pe insulitele raspandite in apropiere de Gamla stan se gasesc cladirile administrației de stat și principalele obiective culturale: Insula Helgeandshholem cu sediul parlamentului (Riksdag), iar pe Insula Riddarholmen, cea mai veche si cea faimoasa biserica din Stockholm, Riddarholmen, cu o necropola a regilor Suediei din evul mediu si din secolul 17 pana in prezent. In jurul bisericii se pastreaza un numar de palate reprezentative, ridicate in epoca de expansiune a regatului. Impreuna cu orașul vechi, Riddarholmen constituie inima istorica a Stockholmului și a Suediei.

Stockholm Live 1 - Live 2 Webcams
camere web cu vedere la Orasul Vechi - Gamla Stan

daca doriti sa adaugati/eliminati o camera web pe/de pe site contactati-ne

Name

Email *

Message *