-->

Atena live webcam Acropolis of Athens

Situata in sudul peninsulei Peloponez, capitala Greciei, orasul Atena, este strabatut de raul Kifissos si este inconjurat de la vest prin nord si est de muntii Penteli Hymettos, Parnitha si Aegaleo, in partea sud-vestica gasindu-se Golful Saronic.

Acropola din Atena, cel mai important si frumos templu din Atena numit si "Piatra Sfanta a Atenei", domina centrul orasului de pe piscul de piatra cunoscut ca "Acropole", in traducere "orasul de sus", considerat in trecut cel mai sigur loc in care locuitorii Atenei puteau sa se refugieze in vremuri de invazie.

Principalele monumente de pe Acropole: Parthenon - dedicat zeitei Athena Parthenos, Templul Erechtheion - dedicat celor doua zeitati principale din Attica: Athena si Poseidon-Erechtheus, sculpturile faimoaselor Cariatide (statui reprezentand femei drapate dupa moda antica sau seminude care sustin un acoperis) si Templul lui Nike - dedicat zeitei Atena Nike.

Webcam Live Atena - Grecia

camera web online cu vedere la Acropola din Atena
Amplasat langa Piața Constituției din Atena, Grande Bretagne Hotel printre alte facilitati include piscina exterioara, terasă panoramica situata pe acoperiș, centru de wellness & spa inclusiv piscina interioara, sala de fitness, un restaurant si business center.


daca doriti sa adaugati/eliminati o camera web pe/de pe site contactati-ne

Name

Email *

Message *