Grand Hotel Chateau Frontenac live webcam Quebec

Google Maps: Frontenac, Québec G0Y, Canada
Grand Hotel Chateau Frontenac, cel mai fotografiat hotel din lume, se afla situat pe un promomtoriu inalt cu vedere spre raul Saint Lawrence, in partea veche a orasului Quebec, Canada.

Aflat in prezent in proprietatea lantului hotelier Fairmont, Castelul Frontenac domina partea veche a orasului Quebec, devenind un adevarat simbol al sau. Castelul Frontenac este locul unde s-a tinut Conferinta de la Quebec din anul 1943, la care Winston Churchill, Franklin D. Roosevelt, și regele Mackenzie au discutat strategia pentru ce de-al Doilea Razboi Mondial.

Webcam Live Quebec

camera web online cu vedere la Portul Quebec si Castelul Frontenac


Chateau Frontenac, inclus in prezent in Patrimoniul Mondial al UNESCO, a fost inaugurat in anul 1893, fiind construit in ideea dezvoltarii turismului de lux, si a fost numit dupa Louis Buade de Frontenac, fost guvernator al coloniei Noua Franta (New France). Hotelul este celebru printre altele, pentru coridoarele cu lungimi de peste 4 km, si pentru cele aproape 2.000 de ferestre.daca doriti sa adaugati/eliminati o camera web pe/de pe site contactati-ne

Name

Email *

Message *