-->

Harta turistica Iasi live webcam Iasi

Harta rutiera - Harta turistica judetul Iasi
Harta turistica a municipiului Iasi



Webcam Live Iasi

Iasi - Pascani


Tiki Village, satul de vacanta amplasat pe malul Lacului Venetia, este una dintre noile atractii ale municipiului Iasi, un loc superb unde va puteti bucura de plimbari cu barca, kayak sau hidrobicicleta, de asemenea, va puteti destinde la plaja, piscina si barul Hawaiian.

Inspirati de locurile in care si-au petrecut vacantele dezvoltatorii acestui proiect, au adus in municipiul Iasi cate ceva din ceea ce au experimentat, modelele dupa care s-au inspirat fiind plajele si parcurile naturale din Thailanda, Cambodgia, Bali, Vietnam si Singapore. Toate materialele folosite sunt autentice si naturale, astfel, stuful provine direct din Delta Dunarii, nisipul de pe malul Marii Negre, Siretului si Prutului, in plus, totemurile sunt sculptate manual din trunchiuri de lemn masiv.



Tiki Village detine singura piscina plutitoare din Romania, conceputa si construita in Thailanda, cu 250 mp, fiind si cea mai mare din Europa. Pe langa piscina destinata adultilor Tiki Village include si doua piscine pentru copii, in plus, la intrare platesc doar persoanele care opteaza pentru piscina si sezlonguri, vizitatorii avand acces gratuit.

daca doriti sa adaugati/eliminati o camera web pe/de pe site contactati-ne

Name

Email *

Message *