-->

Webcam live Cadiz

Situat pe Costa de la Luz si oferind o priveliste incredibila spre Oceanul Atlantic, intr-o regiune bogata in peisaje spectaculoase, cu plaje intinse si localitati rurale incantatoare, protejat de valurile violente cu ajutorul unor ziduri inalte de pana la 15 metri, Cadiz are un farmec deosebit fiind caracterizat de casele albe cu acoperisul terasat si faimoasele turnuri de veghe, precum si parcurile cu palmieri si vegetatie tropicala.

Portul orasului Cadiz este situat in jurul unei stanci de calcar iesita din ocean si este legat de partea continentala prin podul - Puente de Peaje. Playa de la Caleta, cea mai cunoscuta plaja din Cadiz, este situata intre doua castele, San Sebastian si Santa Catalina, apoi Playa de la Victoria cu peste 3 kilometri lungime, nu in ultimul rand, Playa de Santa Maria del Mar, micuta si linistita plaja aflata in apropiere de centrul istoric al orasului.

Webcam Live Cadiz - Spania

camera web online cu vedere la unul dintre cele mai vechi orase ale Spaniei, intemeiat de fenicieni cu peste 3.000 de ani in urma.

daca doriti sa adaugati/eliminati o camera web pe/de pe site contactati-ne

Name

Email *

Message *