-->

Rausor live webcam Partia Râușor

Situată la 30 de km de orașul Hațeg, in Masivul Retezat, la 1.200 de metri altitudine, Râușor este singura stațiune din Romania inclusă într-un parc național.

Partia de schi din Rausor, unica partie de schi din masivul Retezat, este dotata cu teleschi si instalatie pentru nocturna, din varful partiei principale au fost create 3 trasee, diferentiate pe grade de dificultate.

Webcam Live Rausor

camera web online cu vedere la Partia Rausor - Masivul Retezat

Oland Bridge live webcam Kalmar

Webcam Live Kalmar - Sweden

view over the city - Oland Bridge (6 km long) in background

Muntii Gutin Harta turistica Muntii Oas Muntii Gutai

Muntii Gutai sau Muntii Gutin, sunt situaţi între Depresiunea Maramures la nord, Muntii Tibles şi Depresiunea Lăpuş la est, Depresiunea Copalnic la sud şi Depresiunea Baia Mare la vest-nord-vest. La poalele lor este situat orașul Baia Mare.

Masivul Gutai este traversat de şoseaua Sighetu Marmaţiei - Baia Mare, care se desfăşoară peste Pasul Gutai situat în vestul Muntilor Gutai la 987 metri altitudine, respectiv de şoseaua Sighetu Marmaţiei - Ocna Sugatag - Cavnic, peste Pasul Strambului. Cel mai înalt pisc este Varful Gutaiul Mare, având 1.443 m. Alte vârfuri care se individualizează sunt Ignis (1.307 m), Plesca Mare (1.291 m), Rotunzilor (1.241 m) şi Tigani (1.224 m).

Harta turistica Muntii Gutai



Izvoare live webcam Partia Izvoare

camera web online cu vedere la Partia Izvoare, partie usoara situata in Munții Igniș, la aproximativ 30 km de municipiul Baia Mare, judetul Maramures.

Webcam Live Izvoare


Etalon TV Rm Valcea live online TV Valcea

Etalon TV, televiziune locala infiintata in anul 1993 cu arie de acoperire a judetului Valcea abordeaza diverse teme din viata sociala, economica sau politica locala.

Contact - Ramnicu Valcea, str. Carol I, nr. 25A, et. 3, Telefon 0350/418212.

TVN Targu Neamt live online TV Neamt

streamingul live si site-ul televiziunii TVN Targu Neamt sunt nefunctionale momentan

TV online Neamt
Roman TV - TeleMoldova+

Straja live webcam Constantinescu

Webcam Live Straja

camera web online cu vedere la partia Constantinescu din statiunea Straja, partie cu o lungime de 1.740 metri, grad de dificultate mediu, deservita de instalatie pentru nocturna si teleschi.



Straja Live Webcam
Platoul Soarelui - Sf. Gheorghe

Muntii Bucegi live webcam Hotel Pestera

Situat pe raza localitatii Moroeni, judetul Dambovita, in Parcul Natural Bucegi la 1.600 m. altitudine, Hotel Pestera ofera cazare in camere ce dispun de aer conditionat, TV, seif, minibar si internet Wi-Fi, de asemenea, include piscina, sauna, centru de fitness si un restaurant.

Webcam Live Moroeni - Dambovita

camera web online cu vedere la Hotel Pestera - Cota 1.600 - Muntii Bucegi

Cavnic live webcam Partia Roata 1

Domeniul schiabil din Cavnic este format din pârtiile Roata şi Icoana, partiile "Roata" avand o lungime de 6 km, un traseu pentru incepatori de 1,9 km, 2,3 km de partie cu dificultate medie, si o pista de 2,1 km pentru avansati.

Roata 1 - grad de dificultate mediu, lungime 920 m, Roata 2 - 1.030 m grad de dificultate usor, Rainer 1.800 m (Roata 3), Rainer 2 (Roata 4) - 1.000 m grad de dificultate greu, Partia Albastra (Roata 5) - grad de dificultate mediu/usor, lungime 2.250 m.

camere web online cu vedere la partia Roata 1, Roata 2 si Roata 3

Webcam Live Cavnic


daca doriti sa adaugati/eliminati o camera web pe/de pe site contactati-ne

Name

Email *

Message *