Le Sirenuse Hotel live webcam Positano

Google Maps: Positano SA, Italy
Perla Coastei Amalfitane, Positano, micutul orasel cu peisaje salbatice si cladiri cocotate pe stanci, descoperit de John Steinbeck în 1953, când a scris celebrul său articol pentru Harper Bazaar, este in prezent una dintre cele mai scumpe si mai solicitate destinatii turistice din lume.

Combinatia de natura neexploatata cu cladirile construite in stil arabo-mediteranean pe tarmul abrupt, privelistile minunate si apele turcoaz de la picioarele stancilor, au creeat in Positano o atmosfera considerata a fi cea mai romantica de pe Coasta Amalfi si a atras numeroase celebritati dintre care ii amintim pe Gioacchino Murat, Franco Zefirelli, Regele Neapole, cuplul Elizabeth Taylor și Richard Burtons, Sophia Loren si Steven Spielberg.

Positano detine doua plaje amenajate, Grande Spiaggia - plaja principala situata langa portul de feriboturi, si Spiaggia del Fornillo, o plaja mai mica si izolata, cu o atmosfera mai relaxata.

Positano nu are prea multe obiective de văzut, câteva biserici vechi, din care deosebită este Chiesa di Santa Maria Assunta, al cărui Dom domina orasul si care este locul preferat de multe cupluri pentru a-și oficia căsătoria.

Webcam Live Positano
panoramic view over the Grande Spiaggia from the 5-stars Hotel Le Sirenuse


daca doriti sa adaugati/eliminati o camera web pe/de pe site contactati-ne

Name

Email *

Message *