Vidra live webcam domeniul schiabil Vidra Transalpina Voineasa

Google Maps: Vidra Lake, Romania
Transalpina este cel mai inalt drum rutier din lantul al Muntilor Carpati, atingand altitudinea maxima - 2145 m in Pasul Urdele. Transalpina traverseaza Muntii Parang de la Nord la Sud fiind paralela cu Valea Oltului si Valea Jiului si leaga localitatea Saliste din judetul Sibiu de localitatea Novaci din judetul Gorj. Modernizarea DN 67c (Transalpina) a creat un culoar important de circulatie spre nordul Gorjului, venind dinspre Sebes. Turistii sunt provocati să parcurgă cea mai înaltă sosea din tară si să descopere, la capătul ei o statiune turistică mai putin cunoscută până acum – Ranca

Statiunea Vidra, una din cele mai frumoase statiuni montane din Romania, este situata pe Valea Lotrului, mai precis in Muntii Puru, pe malul lacului cu acelasi nume, la o inaltime de 1.370 m, la 50 km de Petrosani, cu aer deosebit de ozonat bogat in ioni negativi si esente volatile de brad si grad de poluare zero in anotimpul de iarna.

La Vidra se lucreaza in prezent la ceea ce va fi cel mai mare domeniu schiabil din Romania, Vidra-Transalpina-Voineasa, proiect sustinut de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului. Prima partie de schi, care se va inaugura oficial in martie 2012, se intinde pe o distanta de peste 10 kilometri, iar pe toata lungimea ei schiorii au parte de un peisaj de vis, cu brazi semeti si o natura de o frumusete naucitoare, cu creste muntoase virgine, care se oglindesc ca intr-un glob de cristal in lacul Vidra."In 5 ani de zile, domeniul schiabil Vidra-Transalpina-Voineasa va fi numarul 1 in Romania, in turismul montan. Iarna partiile de schi ce se intind pe kilometri, vor fi legate intre ele cu teleschiuri, ori telegondole. Un peisaj de vis, partii de schi, conditii deosebite si un lac amenajat a declarat omul de afaceri Dan Faur, implicat in proiect.

Webcam Live Ski resort Transalpina

camera web online cu vedere la domeniul schiabil Vidra Transalpina VoineasaUPDATE - Ianuarie 2020

Domeniul Schiabil Transalpina Ski Resort, de la Obârşia Lotrului, se redeschide incepand cu data de 15 ianuarie 2020, dar fără o parte din servicii, pentru care nu există autorizaţie a activităţii. Din cauza procedurilor legale de autorizare care trebuie parcurse, spațiile de servicii – apres ski bar, apres ski Sunny și închiriere echipament sportiv aferente domeniului schiabil SRT sunt momentan închise. De asemenea, este precizat și faptul că, având în vedere calitatea slabă a semnalului GSM, nu este posibilă plata cu cardul/POS.

daca doriti sa adaugati/eliminati o camera web pe/de pe site contactati-ne

Name

Email *

Message *