Beach Palace - All Inclusive Resort live webcam Cancun

Google Maps: Cancún, Quintana Roo, Mexic
Paradisul caraibian cu plaje cu nisip alb şi cu ape turcoaz care atrage milioane de vizitatori din intreaga lume, Cancun, este divizat in doua parţi, cea unde se afla hotelurile si cea unde traiesc localnicii. Cele doua zone au o atmosfera diferita, un contrast intre mall-urile si restaurantele elegante, intr-o parte şi strazile inguste, tarabele cu vânzători gălăgioşi de cealalată parte.

Zona hoteliera este situata pe o fasie de uscat, Isla Cancun, unde se practica o gama variata de sporturi de apa, scufundari, snorkelling sau plimbari cu ski-jetul. Pe langa plajele fabuloase, perla din Yucatan, detine unele dintre cele mai spectaculoase acvarii din lume. La Interactive Aquarium Cancun puteti inota cu delfinii, iar Xel Ha este cel mai mare acvariu natural din lume.

Tot din Cancun, puteţi pleca în croaziera catre Isla Mujeres, sanctuarul zeitei dragostei, a fertilitatii, lunii și medicinei. Se pot face scufundări la Manchones, puteți explora peștera "rechinului adormit" din Punta Norte ori puteți vizita nava "Ulta Freeze", naufragiata la 8 mile distanta de insula. Cancun este, de asemenea, un punct de plecare pentru explorarea vestigiile mayase de la Chichén Itzá.

Un sejur de 9 nopţi la un hotel de trei stele, in Cancun, costa cel puţin 1.000 de euro/persoana, in timp ce la patru stele un pachet turistic poate costa aproximativ 1.300 de euro, ambele cu transportul şi mesele incluse, iar pentru un hotel de 5 stele in Cancun, veţi plati minim 1.700 de euro.

Webcam Live Cancun, Quintana Roo, Mexico.
view over the Mexico's Caribbean from the 4-stars Beach Palace - All Inclusive Resortdaca doriti sa adaugati/eliminati o camera web pe/de pe site contactati-ne

Name

Email *

Message *